ANKY

Rechten en communicatie

Ik studeerde aan de universiteit in Groningen: privaatrecht en publiekrecht. En daarna een jaar communicatie & voorlichting. Mijn eerste baan was als jurist bij het Buro voor Rechtshulp. Daar volgde ik ook de beroepsopleiding Sociaal Recht. 

Docent universiteit Groningen

Van 2001 tot 2019 was ik docent aan de universiteit. Ik gaf les in huurrecht en andere vakken aan de juridische faculteit. Ik begeleidde studenten met afstuderen en schrijven van hun scriptie. Ik publiceerde over het huurrecht en schreef boeken. 

Huurcommmissie

Ondertussen was ik acht jaar lid van de Huurcommissie in het arrondissement  Den Haag. De Huurcommissie doet uitspraken tussen verhuurders en huurders in geschillen over huurprijzen woonruimte.

Anky Kloosterman. Opleiding en advies huurrecht.

Sinds 2003 geef ik al trainingen huurrecht in de praktijk. Vanaf 2019 richt ik me daar volledig op. Mijn missie is een brug te slaan tussen juridische regels en de verhuurpraktijk. Kennis geeft houvast. En 'juridisch veilig' kan best in begrijpelijke taal.

Kwalificaties als docent

Ik ben ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (>> CRKBO) en ik voldoe aan de kwaliteitscode voor docenten. 

Daarnaast beschik ik over de Basiskwalificatie Onderwijs (>> BKO): een opleiding didactiek voor docenten in het wetenschappelijk onderwijs.

CRKBO_Docent.jpg
Niks missen?

Volg mij dan op LinkedIn. 

Ik plaats daar één of twee keer per maand een kort bericht over een actueel onderwerp.

© 2020 copyright Anky Kloosterman 

webdesign Frisse Start Zwolle