top of page

ANKY

Anky Kloosterman. Opleiding en advies huurrecht.

De regels van het huurrecht uitleggen in normale taal. Dat is mijn missie. Sinds 2003 geef ik al trainingen huurrecht in de praktijk. Vanaf 2019 richt ik me daar volledig op. Cursisten waarderen mijn enthousiasme. En ze vinden het fijn dat ik niet de theorie maar de praktijk centraal stel. 

Geschillenadviescommissie

 

Ik ben lid van de geschillenadviescommissie van OFW, een woningcorporatie in Dronten. Huurders kunnen bij deze commissie terecht als klachten uitgroeien tot een conflict.

 

Rechten en communicatie

Ik studeerde rechten en communicatie aan de universiteit. Mijn eerste baan was als jurist bij het Juridisch Loket. Daar volgde ik de beroepsopleiding Sociaal Recht. 

Docent universiteit 

Van 2001 tot 2019 was ik docent aan de universiteit in Groningen. Ik gaf les in huurrecht en begeleidde studenten met afstuderen.  

Huurcommmissie

Ik ben acht jaar lid geweest van de Huurcommissie in het arrondissement  Den Haag. De Huurcommissie doet uitspraken tussen verhuurders en huurders in geschillen over huurprijzen woonruimte.

Kwalificaties als docent
Anky Kloosterman_yellowcloud-42 (Custom)

Ik ben ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (>> CRKBO) en ik voldoe aan de kwaliteitscode voor docenten. 

Ik heb de Basiskwalificatie Onderwijs gehaald (>> BKO): een opleiding didactiek voor docenten in het wetenschappelijk onderwijs.

CRKBO
bottom of page