Niks missen?

Volg mij dan op LinkedIn.

Ik plaats daar twee keer per maand een kort bericht over een actueel onderwerp. Met een link naar de nieuwspagina van mijn website, voor meer achtergrond informatie. 

© 2020 website Frisse Start Zwolle

ANKY

Rechten en communicatie

Ik studeerde aan de universiteit in Groningen: privaatrecht en publiekrecht. En daarna een jaar communicatie & voorlichting. Mijn eerste baan was als jurist bij het Buro voor Rechtshulp. Ik volgde daar de beroepsopleiding Sociaal Recht. 

Rijksuniverseit Groningen

Van 2001 tot 2019 was ik docent aan de universiteit. Ik gaf les in huurrecht en andere vakken aan de juridische faculteit. Ik begeleidde studenten met afstuderen en schrijven van hun scriptie. Ik publiceerde over het huurrecht en schreef (en schrijf) mee aan huurrecht boeken >>. Vanaf 2003 combineer 

ik dit met ZZP-werk als trainer huurrecht in de praktijk.

Huurcommmissie

Ondertussen was ik acht jaar lid van de Huurcommissie in het arrondissement  Den Haag. De Huurcommissie doet uitspraken tussen verhuurders en huurders in geschillen over huurprijzen woonruimte.

Anky Kloosterman. Opleiding en advies huurrecht.

Ik werk vanaf 2019 volledig in mijn eigen bedrijf. Mijn missie is een brug te slaan tussen juridische regels en de verhuurpraktijk. Welke informatie op internet is betrouwbaar? Hoe kun je juridisch 'veilig'  formuleren? Kennis geeft houvast. En 'juridisch veilig' kan best in begrijpelijke taal.

Kwalificaties als docent

Ik ben ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (>> CRKBO) en ik voldoe aan de kwaliteitscode voor docenten. 

Daarnaast beschik ik over de Basiskwalificatie Onderwijs (>> BKO): een opleiding didactiek voor docenten in het wetenschappelijk onderwijs.

CRKBO_Docent.jpg