Samenwerking

Ik ontwerp de beste training voor jou

Daarom schakel ik soms de hulp van andere experts in. Bijvoorbeeld een collega-jurist. Of een expert communicatie, techniek of gedrag. 

&Trainingen. Twee docenten. Combinatie van kennis & vaardigheden. 

Ik heb goede ervaringen met combinatie trainingen. Een cominatie van kennis & vaardigheden. Twee voorbeelden van combinatie trainingen hieronder.

VOORBEELD

Huurrecht &

modern zakelijk schrijven

Juridisch adviseur voor woningcorporaties en voormalig bedrijfsjurist van Woningcorporatie Mozaïek Wonen in Gouda. Ik schakel Piet in bij thema's waarin hij expert is: woningwaardering en huurprijzen, de Overlegwet, huurdersparticipatie, en de Woningwet.

Trainer en schrijfcoach, specialist in modern professioneel schrijven. Ik werk samen met Leontine bij trainingen op het raakvlak van huurrecht en zakelijk schrijven.  

VOORBEELD

Agressieve huurders

Regels, gedrag en (crisis)communicatie

Gedragspsycholoog en trainer op het gebied van communicatie, omgaan met agressie en onderhandelen. Ik werk samen met Rick bij trainingen op het raakvlak van kennis en vaardigheden, zoals omgaan met agressieve huurders.

Advocaat sinds 1992. Expert in huurrecht en insolventierecht. Ik schakel Louis in bij trainingen huurrecht bedrijfsruimte. En bij trainingen voor advocaten en juristen.

louis de boef

meer informatie >>

piet van der sanden

meer informatie >>

leontine tacoma

meer informatie >>

rick lablans

meer informatie >>

Niks missen?

Volg mij dan op LinkedIn. 

Ik plaats daar één of twee keer per maand een kort bericht over een actueel onderwerp.

© 2020 copyright Anky Kloosterman 

webdesign Frisse Start Zwolle