top of page

Samenwerking

Ik ontwerp de beste training voor jou

Daarom schakel ik soms de hulp van andere experts in. Bijvoorbeeld een collega-jurist. Of een expert communicatie, techniek of gedrag. 

Twee docenten. Combinatie van kennis & vaardigheden. 

Ik ontwikkel graag trainingen met twee docenten: een combinatie van kennis & vaardigheden. Dit zijn twee voorbeelden.

VOORBEELD

Huurrecht &

modern zakelijk schrijven

Advocaat sinds 1992. Expert in huurrecht en insolventierecht. Ik schakel Louis in bij trainingen huurrecht bedrijfsruimte. En bij trainingen voor advocaten en juristen.

Gedragspsycholoog en trainer op het gebied van communicatie, omgaan met agressie en onderhandelen. Ik werk samen met Rick bij trainingen op het raakvlak van kennis en vaardigheden, zoals omgaan met agressieve huurders.

Juridisch adviseur voor woningcorporaties en voormalig bedrijfsjurist van Woningcorporatie Mozaïek Wonen in Gouda. Ik schakel Piet in bij thema's waarin hij expert is: woningwaardering en huurprijzen, de Overlegwet, huurdersparticipatie, en de Woningwet.

Trainer en schrijfcoach, specialist in modern professioneel schrijven. Ik werk samen met Leontine bij trainingen op het raakvlak van huurrecht en zakelijk schrijven.  

VOORBEELD

Agressieve huurders:

regels, gedrag en (crisis)communicatie

louis de boef

meer informatie >>

louis de boef

Advocaat sinds 1992. Expert in huurrecht en insolventierecht. Ik schakel Louis in bij trainingen huurrecht bedrijfsruimte. En bij trainingen voor advocaten en juristen. www.boersadvocaten.nl.

piet van der sanden

meer informatie >>

Piet van der sanden

Juridisch adviseur voor woningcorporaties en voormalig bedrijfsjurist van Woningcorporatie Mozaïek Wonen in Gouda. Ik schakel Piet in bij thema's waarin hij expert is: woningwaardering en huurprijzen, de Overlegwet, huurdersparticipatie, en de Woningwet. www.huurrechtexpert.nl.

Trainer en schrijfcoach, specialist in modern professioneel schrijven. Ik werk samen met Leontine bij trainingen op het raakvlak van huurrecht en zakelijk schrijven. leontinetacoma.nl.

leontine tacoma

meer informatie >>

Leontine Tacoma
rick lablans

meer informatie >>

rik lablans

Sociaal psycholoog en interventiekundige. Trainer op het gebied van communicatie, omgaan met agressie en onderhandelen. Ik werk samen met Rick bij trainingen op het raakvlak van kennis en vaardigheden, zoals omgaan met agressieve huurders. www.linkedin.com/in/ricklablans.

bottom of page