Niks missen?

Volg mij dan op LinkedIn.

Ik plaats daar twee keer per maand een kort bericht over een actueel onderwerp. Met een link naar de nieuwspagina van mijn website, voor meer achtergrond informatie. 

© 2020 website Frisse Start Zwolle

Mijn klanten

Woningcorporaties

Ik werk veel voor woningcorporaties. Bijvoorbeeld via Habitask. >> 

 

Andere verhuurders

Ik werk ook voor andere verhuurders: makelaars, beheerders en particuliere eigenaren. 

 

Juristen

Advocaten en andere juristen kunnen bij mij terecht voor een cursus of advies. Ik ben betrokken bij de  beroepsopleiding voor advocaten. 

Uitgevers 

 

Ik ben eindredacteur van het vakblad Huurrecht van uitgeverij Rendement. Elke twee maanden ontwikkelingen in rechtspraak in begrijpelijke taal. Zowel geschikt voor zowel juristen als niet-juristen. Meer informatie >>

Ik ben (mede) auteur van meerdere huurrecht boeken, zoals

Iedereen die duidelijke taal nodig heeft...

Voor diverse opdrachtgevers (her)schrijf ik teksten. Bijvoorbeeld standaard brieven. Door mijn juridische achtergrond kan ik garanderen dat de teksten 'juridisch-proof' zijn. 

Klanten zeggen

'Anky verzorgde in september 2019 een training huurrecht voor ons kantoor. Vooraf was er goed contact om de cursus aan te laten sluiten bij onze praktijk.

De training zelf was erg leerzaam en interactief. Als nazorg hadden we meerdere malen contact. Kortom: een echte aanrader voor ieder kantoor dat zich (verder) wil verdiepen in huurrecht'. 

Dorijn ter Borg, Si-No Makelaars, Wijk bij Duurstede

Basistraining huurrecht

September 2019