Training op maat

Wat wil je leren?

 

Ik denk met je mee en doe een voorstel.

Wat een opleidingsvraag lijkt, kan ook een behoefte aan beleid zijn. Of één steeds weer terugkerende juridische vraag. 

 

Ik ontwerp een training die precies aansluit. Ik zoek naar jouw leerdoelen. Vooraf inventariseer ik vragen van deelnemers. Daarop stem ik af. Nazorg en helpdesk is altijd inbegrepen.

1-op-1 training of coaching

 

Een ideale manier om snel veel te leren. Ik stem het programma volledig op jou af. Of verzamel al je huurrecht-vragen en ik kom een dagdeel naar je toe of we maken een online afspraak om te sparren.

Online of klassikaal

Elke training heeft twee varianten: klassikaal of online. De leerdoelen zijn hetzelfde. De weg ernaar toe is anders. Bij een online training zijn er een paar online bijeenkomsten van 2 uur per keer.  Verder zijn er opdrachten, filmpjes en ander studiemateriaal. Tussendoor bied ik veel begeleiding en supervisie. 

training

Voorbeeld

... uit een offerte voor woningcorporatie Thus Wonen...

bekijk hier een voorbeeld van een klassieke maatwerk training

Praktische informatie

Voor wie

Woningcorporaties, particuliere verhuurders of beheerders, makelaars, advocaten, notariaat, andere juristen, rechterlijke macht. Of ieder ander die iets wil leren over huurrecht woonruimte.

Docenten

Ik ontwerp de meest passende training voor jou.  Daarom schakel ik soms andere experts in. Bijvoorbeeld een collega-jurist. Of een expert communicatie, techniek of gedrag. >>

Prijs

Afhankelijk van de training. Voorbeeld in de offerte van Thus Wonen. 

Online of klassikaal?

Ik bied beide. In de klassieke vorm: ik kom één of meer dagen naar jullie toe. Voor een online vorm maak ik een programma op maat. Afwisselend met veel persoonlijke begeleiding.

Niks missen?

Volg mij dan op LinkedIn. 

Ik plaats daar één of twee keer per maand een kort bericht over een actueel onderwerp.

beeldmerk anky kloosterman

© 2020 copyright Anky Kloosterman 

webdesign Frisse Start Zwolle