Schrijfwerk

Juridische informatie in eenvoudige taal. Zonder afbreuk te doen aan juridische kwaliteit.

Ik maak informatie toegankelijk. Ik schrijf, herschrijf en redigeer jouw teksten. Duidelijk en prettig leesbaar. Eenvoudig Nederlands. B1 taal. Brieven | formulieren | websites | blogs |  beleid. 

Juridische check van brieven en mail 

Je wilt duidelijk communiceren met je huurders. Maar het moet wel kloppen. Je wilt jezelf niet in de vingers snijden en juridische fouten maken. Ik check je brieven. Dan kloppen ze juridisch, zonder ingewikkelde advocatentaal.

Quick scan van je beleid

Is je beleid in overeenstemming met de wet? Bijvoorbeeld je ZAV-beleid. Of beleid bij medehuur, onderhuur of overlijden van de huurder. Ik doe een kort onderzoek en vertel je waar eventuele juridische risico's zitten.

VOORBEELD
brief aan een huurder....

"Wij hebben vernomen dat uw woning wordt onderverhuurd. Het is bij ons niet toegestaan dat u uw woning aan iemand anders verhuurt. Hiervoor geven wij geen toestemming. Als wij constateren dat er toch sprake is van onderhuur, dan kan in een gerechtelijke uitspraak de huur worden beëindigd ."

Praktische informatie

Voor wie

Voor iedereen die een juridische boodschap duidelijk wil overbrengen. 

Ik schrijf vooral over huurrecht. Voor woningcorporaties, makelaars, beheerders en andere verhuurders.

Ook andere juridische informatie vertaal ik naar eenvoudig Nederlands. Voor juristen, advocaten, notarissen, overheid, uitgevers, docenten. En ondernemers.

Prijs

in overleg

duidelijker is ....

" U verhuurt uw woning aan iemand anders. Dat is verboden. U moet daarmee stoppen. Anders vragen wij de rechter om de huurovereenkomst te beëindigen." 

Niks missen?

Volg mij dan op LinkedIn. 

Ik plaats daar één of twee keer per maand een kort bericht over een actueel onderwerp.

beeldmerk anky kloosterman

© 2020 copyright Anky Kloosterman 

webdesign Frisse Start Zwolle